Si te fitoj para nga instagrami

Si te fitoj para nga instagrami

Që nga qershori 2018, Instagram ka mbi 1 miliard përdorues dhe 500 milion përdorues aktivë të përditshëm. është një xhikant dhe një prej prijesve të mediave sociale i cili vazhdon të rritet me një ritëm të paparë. Por çfarë ka të bëjë kjo me ju dhe si mund të fitomi para ne instagram?

Epo, nëse keni dashur ndonjëherë të fitoni para në Instagram, atëherë tani është koha që ju ta bëni këtë.

Duke pasur parasysh madhësinë e madhe të audiencës globale, është e drejtë të supozojmë se ekziston një treg i madh atje për ju.

Pavarësisht nga lloji i përmbajtjes që krijoni, ka një audiencë për ju. dhe që, sipas të gjitha gjasave, ju mund të përfitoni nga kjo.

Edhe pse është një platformë e krijuar për të shkëmbyer foto dhe video, me qasjen e duhur, ju mund të fitoni para në Instagram.

Por para se të flasim për mënyrat për të fituar para në Instagram, le të shohim se çfarë do t’ju duhet për ta arritur atë.

Prmbajtje te nxhajshme
#Parakushtet për të fituar para në Instagram
#Çfarë duhet të bësh pr të fituar para në instagram
#Puno on line nga shtpija

Kjo nuk do të jetë një detyrë të thjeshtë. Duhen më shumë sesa thjesht një emër tërheqës në Instagram, përshkrim i çuditshëm dhe postimi i fotove për të fituar para duke përdorur platformën.

Puno on line nga shtëpija

Mund të funksionojë mirë për të bërë përshtypje rrethin tuaj personal, por ju duhet shumë punë dhe durim për të fituar para në Instagram.

Ne listn me posht kemi zshedhur disa sugjerime pro që do t’ju ndihmojnë të fitoni para në Instagram. në vashdim, le të flasim për disa nga metodat e ndryshme që mund të përdorni për të arritur këtë.

1.Postime të sponsorizuara

Sapo të arrini statusin e “ndikuesit”, qoftë një mikro ose makro ndikues, mund të përdorni ndikimin tuaj për të promovuar brende.

Pasi të keni krijuar menirn tuaj të mendimit në kamare, mund të fitoni para në Instagram për një fitim.

Shpesh, brendet bejn partneritet me ndikuesit e mediave sociale për postime të sponsorizuara që ndihmojnë përhapjen e fjalës në lidhje me ofertat e tyre.

Zakonisht, postime të tilla prbehen rreth vetë produktit, me një përmbledhje të vogël nga prmbajtja ejuaj.

Ësht e rëndësishme që postimet e tilla të sponsorizuara duhet të përzihen me përmbajtjen tuaj në mënyrë që të mos duken tepër promovuese.

Për shembull, nëse jeni një ndikues i prodhimeve të veshjeve, atëherë dëshironi të punoni me marka që promovojnë pozitivitetin e trupit.

2.Afiliate marketing [promovovimi i produktev te kompanive]

Një nga mënyrat më të lehta për të fituar para në Instagram është duke bërë afiliate marketing [promovim i produkteve te brendeve te njohura].

Në thelb, ju punoni si një ambasador i markës për produkte të caktuara që përdorni dhe besoni.

Publiku i juaj mund ta konsiderojë të dobishme nëse ndani një link ose kod zbritje, me ta, për produktet që po reklamoni në faqen tuaj.

Kurdoherë që dikush blen një produkt duke përdorur linkun tuaj të personalizuar, ju merrni një përqindje të caktuar të ardhurave të krijuara.

Afiliate marketing [ promovimi i produkteve te te kompaive] është një pikënisje e mirë, kryesisht sepse nuk ka asnjë pengesë për hyrjen.

Për më tepër, shumica e produkteve kanë një lloj programi të regjistrimit.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të regjistroheni dhe ata do t’ju ofrojnë një link të personalizuar, për t’u ndarë me postimet tuaja në Instagram.

Çëllimi është të përdorni një kopje bindëse së bashku me një foto tërheqëse që u jep përdoruesve një arsye për të marrë parasysh produktin që jeni duke e promovuar.

3.Promovimi i produkteve tuaja

Duke u bazuar në premisat e mësipërme, gjithmonë mund të bëni për vete atë që përndryshe do të bënit për markat etjera.

Nëse keni një markë të fortë personale dhe nuk jeni shumë të etur për të promovuar kompani të tjera në faqen tuaj, gjithmonë mund të tregtoni produktet tuaja.

Për sa kohë që ju keni një mas ndjekësish të zjarrtë të fansave, ju lehtë mund të fitoni para në Instagram në këtë mënyrë.

Dizenjoni dhe shisni produktet tuaja si veshje, libra, mallra, kozmetikë, etj.

Për sa kohë që artikujt lidhen me prmbajtjen tuaj dhe rezonojnë me audiencën tuaj, mund të përdorni Instagramin për t’i shitur ato.

4.Mësoni te tjerve atë që e dini

Njerëzit ju ndjekin në Instagram për një arsye. Ata e duan përmbajtjen tuaj dhe po kërkojnë të mësojnë nga ju. Atëherë, pse të mos i mësoni ata si të jenë si ju?

Ka një fitim të madh në krijimin e produkteve të informacionit për të fituar para në Instagram.

Përndryshe, ju mund të bëheni një mësues i marketingut në Instagram dhe të ndihmoni krijuesit të përmirësojnë aftësitë e tyre.

Në fund të fundit, nëse jeni te mirë në diçka, nuk duhet ta bëni kurrë falas. Merrni njohuritë tuaja dhe bëhuni një këshilltar i marketingut në mediat sociale, shkruani dhe shesni libra elektronike në të njëjtën gjë për të fituar para ne nstagram.

5. Video me Vendosje te Produkteve

Në thelb, ju krijoni një video që ju karakterizon duke përdorur një produkt dhe më pas fitoni para për reklamimin e tij.

Videot e shpjeguesve, DIY, Testimonials, rishikim i produkteve janë një mënyrë e mirë për të prodhuar video të tilla. Tani, mund ta bëni këtë duke përdorur videot normale ose Instagram Stories.

Nëse jeni krijues i përmbajtjes dhe po kërkoni të fitoni, Instagram është padyshim platforma e duhur.

Jo vetëm që është e lehtë për të fituar para në Instagram, por ju paraqet mundësi të llojllojshme për të bërë të njëjtën gjë.

Sugjerime të tjerë si të fitoni para online;