Parakushtet për të fituar para në Instagram

Parakushtet për të fituar para në Instagram

Një prej kushteve krijesore pr te fituar par a ne instagram ësht të keni audiens të madhe. Por çfarë mund të bësh për të arritur atë arritje shoqërore, për të fituar atë ndikim dhe për të arritur një angazhim të lartë?

Lexoni;

 5 mënira si të fitoni para nga instagrami
Si të fitosh para nga facebook,10 mënira për të fituar para nga         facebook

1.Shfrytëzoni Hashtagët e duhur

Hashtags janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar zbulueshmërinë dhe shtrirjen e përmbajtjes tuaj. Ndërsa Instagram ju lejon të përdorni një maksimum prej 30 hashtags, unë personalisht rekomandoj një 10-15 të për efektin maksimal.

Mos harroni, megjithatë, ju nuk duhet të përdorni ndonjë hashtags të rastit. Provoni të përdorni ato që janë të rëndësishme për postimet tuaja dhe do t’ju ndihmojnë të afroheni tek audienca më e madhe. Ndjehuni të lirë për të qen krijues dhe të zgjuar me hashtags.

2.Profil intrigues

Pavarësisht nëse jeni një biznes apo individ që përpiqeni të fitoni para në Instagram, duhet të postoni me mençuri. Bio juaj i profilit është pasuri e patundshme me vlerë që ju mund të përdorni për vizitorë që vizitojn profilin e juaj për herë të parë.

Qëllimi ësht që të keni një bio të thjeshtë, të freskët dhe mbase të çuditshëm. Tregoni krijimtarinë tuaj dhe çfarë vlere mund t’i ofroni njerzve që e vizizitojn profilin e juaj.

3.Postoni regullisht

Për të ushqyer çdo marrëdhënie, duhet të bashkëveproni me njëri-tjetrin rregullisht. I njëjti parim vlen në praninë tuaj në Instagram.

Ju duhet të postoni përmbajtje dhe të angazhoni ndjekësit tuaj rregullisht. Mundohuni për të vendosur një orar fiks të postimeve. Një që përputhet me kohën që audienca juaj ka shumë të ngjarë të jetë on line.

Sipas Tailwind, ekziston një lidhje pozitive midis shpeshtësisë së niveleve të postimeve dhe angazhimeve. Jo vetëm kaq, sa më shumë të postoni në Instagram, aq më shpejt do të rritet edhe audienca juaj.

Merrni këtë në një nivel krejt të ri duke bashkëvepruar rregullisht me ndjekësit tuaj në pjesën e komenteve të secilit postim. Kjo do të marrë një rrugë të gjatë për t’u treguar ndjekësve tuaj se ju me të vërtetë kujdeseni dhe i vlerësoni ata.

4.Prmirsoni kualitetin dhe cilsin e postimeve

Një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të bëni për të fituar para në Instagram është të përmirësoni cilësinë e përmbajtjes tuaj. Ka shumë krijues të përmbajtjes atje që kërkojnë vëmendjen e audiencës tuaj të synuar. Prandaj, të qëndrosh në këtë det është më shumë se një detyrëe let.

Përdorni gjithnjë imazhe me cilësi të lartë dhe mos i përsërisni kurrë gabimet ne artikujt tuaj. Bazoni artikujt e juaj në përvojat e juaja aktuale me produktet e markave për të dalë sa më origjinale dhe më tërheqës.

Për më tepër, duhet të merrni parasysh fuqizimin e përmbajtjes së videos në formën e Tregimeve.

5.Bahkpuno me blloger te tjer

Si një përdorues që vetëm sapo ka filluar të fitojë para nga Instagrami, përmbajtja cilësore dhe titujt terheqes do te arrini deri diku. Një element i rëndësishëm i rritjes së mundësive dhe ndikimit tuaj është kultivimi i marrëdhënieve me krijuesit e tjerë të përmbajtjes nga kategoria e juaj.

Ju gjithmonë mund të kontaktoni me ta dhe tu beni thirrje për bashkpunim në njrin nga postimet e tyre. Ose mund të angazhoheni aktivisht me ta dhe ndjekësit e tyre në postimet e tyre. Ose akoma më mirë, ju mund të bashkëpunoni me ta për të krijuar së bashku përmbajtje.

Të ngjajshme;