Si te fitosh para online

Si te fitosh para online

“Në kët artikull’ju ndihmojmë të shkëputeni nga zinxhirët e skllavërisë së korporatave dhe t’ju japim disa ide se si të fitoni para në shtëpi duke përdorur internetin. Fillo në të vogël dhe drejto veten drejt qëllimit tend te fitosh para online me kohë të plotë, nga komoditeti i shtëpis tënde”

A jeni lodhur duke harxhuar orë të ditës duke qëndruar ulur në trafik rrugës për në zyrë? A arrini në punë në një punë që urreni, me kolegë që nuk mund të qëndroni?

Fatkeqësisht, ky është një realitet për miliona njerz në fuqinë punëtore.

Ju mund ta llogaritni veten ndër pak fatlumët nëse keni një punë që ju pëlqen. Shumë njerëz luftojnë gjatë ditës së punës, duke humbur talentin dhe jetën e tyre në mënyrë që ata të mund të mbështesin familjen e tyre dhe të paguajnë faturat.

Po sikur të mund të punonit nga komoditeti i shtëpisë dhe të kaloni më shumë kohë cilësore me fëmijët tuaj?

Mendoni për të gjitha kursimet që do të bënit për blerjet e benzinës dhe blerjeve të tjera të stacionit të gazit periferik gjatë një viti. Sa kohë do të kurseni në udhëtimin tuaj?

kët artikull’ju ndihmojmë të shkëputeni nga zinxhirët e skllavërisë së korporatave dhe t’ju japim disa ide se si të fitoni para në shtëpi duke përdorur internetin. Fillo në të vogël dhe drejto veten drejt qëllimit tend te fitosh para online me kohë të plotë, nga komoditeti i shtpis tnde.

Zgjidhni modelin tuaj

Para se të filloni të përshkoni listën tonë të mundësive për të fituar para online, është thelbësore të përcaktoni strategjinë që dëshironi të përdorni. Nëse keni një punë me kohë të plotë dhe jeni të kënaqur me mjedisin tuaj të punës, atëherë do të duhet vetëm një nxitim anësor për të mësuar si të fitosh para online.

Nëse keni nevojë të fitoni të ardhura të dyta dhe dëshironi një punë me kohë të pjesshme, atëherë ka shumë mundësi në dispozicion.

Sidoqoftë, nëse po kërkoni punë me orar të plotë, atëherë do të zbuloni se keni edhe profesione të shumta dhe punëdhënës që kërkojnë t’ju punësojnë për aftësitë tuaja.
Ju duhet të vendosni se sa larg doni të merrni idetë tuaja për të ditur si të fitosh para online dhe sa kohë mund të përballoni për të shpenzuar në ndërtimin e karrierës tuaj në internet çdo javë.

Hapni një Dyqan e-kometrc

Nëse doni të filloni një Dyqan e-komerc në internet që është edhe i shkallëzueshëm dhe i efektshëm, atëherë nuk mund të anashkaloni fuqinë e tregtisë elektronike. Në botën e vërtetë, fillimi i një lokacioni të biznesit me tulla dhe llaç kushton një sasi të konsiderueshme të kapitalit fillestar.

Gjetja e fondeve për planin tuaj të biznesit, pasuritë tuaja dhe marketingun është e gjerë, duke kërkuar kontrolle krediti dhe kolateral ose kapital në biznesin tuaj në shumicën e rasteve.

Tregtia elektronike është një model i fuqishëm biznesi që mund të filloni me pak para në kohën tuaj të lirë. Në varësi të modelit që ju zgjidhni, kostot e fillimit tuaj mund të jenë aq pak sa disa euro, ose disa qindra dollarë.

Këtu janë disa nga modelet më të njohura të tregtisë elektronike që fitojnë sipërmarrës në internet një të ardhur të sigurt.

Shkruaj dhe shit libra elektronik

A jeni ekspert në fushën tuaj? Provoni të shkruani një eBook për të shitur në internet.

Krijimi i produkteve virtuale është një mënyrë e shkëlqyeshme për të krijuar një fluks pasiv të ardhurash që ju siguron shitje çdo muaj për vitet në vazhdim – pa asnjë përpjekje në menaxhimin e procesit nga ana juaj.

Nëse nuk mund ta shkruani vetë librin, punësoni një freelancer për të bërë punën, dhe pastaj shtoni në prekjen tuaj personale pasi t’ju dërgojnë projektin e përfunduar.

Vendosni një faqe fillestare dhe shtoni një procesor pagese në llogarinë tuaj. Kjo është ajo – tani ju jeni gati për të fituar para online duke promovuar e- librin tuaj të ri!

Është e mundur të shisni libra elektronikë për tema me të cilat nuk keni përvojë. Vetëm sepse nuk keni ide në lidhje me kopshtet japoneze, nuk do të thotë që nuk mund të shkruani një libër për këtë temë.

Përdorni mjete kërkimore për të fshirë platformat sociale dhe faqet e internetit për tendencat në zhvillim dhe më pas prodhoni një libër elektronik me 60 faqe për këtë temë.

Do të duhet të paguani shkrimtarin, por ia vlen kur të filloni të bëni të ardhura të qëndrueshme pasive nga shitjet tuaja në eBook.

Regjistrohuni për ClickBank dhe tregtoni librin tuaj përmes kësaj platforme. Ky model është i thjeshtë në shkallë, dhe nuk keni asnjë përfshirje me produktin pasi e keni ngarkuar atë në platformë, gjithçka që duhet të bëni është të kontrolloni kutinë tuaj të postës elektronike për pagesa.

Punësimi i shkrimtarëve për të shkruar eBooks për ju është një mënyrë fantastike për të shfrytëzuar aftësitë e dikujt tjetër për të fituar para. Kërkoni për eBooks me shitje më të mirë dhe më pas një freelancer ju shkruan një libër.

Amazon e bën të lehtë tregtimin librit tuaj duke përdorur platformën e tyre Kindle, dhe me një promovim të vogël në kanalet e mediave sociale, ju mund të jeni autor i një shitësi të ri më të mirë!

Nisni Blog-un tuaj ose Vlog

A keni një hobi që është pasioni juaj? Pavarësisht nëse e doni gatimin, ose mbledhni Kukulla, ka mijëra njerëz në internet që ndajnë dashurinë tuaj për hobin tuaj.

Fillimi i një blog jetese është një mënyrë e shkëlqyeshme për të punuar me atë që doni në internet.

Meqenëse keni një rrjedhë të pafund frymëzimi, nuk do të humbni kurrë motivimin për të prodhuar përmbajtje me cilësi të lartë.

Duke publikuar përmbajtje cilësore dhe duke bër marketing në blogun tuaj në platformat sociale dhe bloget e tjera, duhet të filloni të zhvilloni një sasi të mirë trafiku në faqen tuaj të internetit.

Pasi bloget tuaja të marrin vëllime të mira të vizitorëve të rinj mujorë, mund të filloni të fitoni para nga faqja.

Regjistrohuni për një llogari Google AdSense dhe shfaqni reklama në faqen tuaj që janë të rëndësishme për ngrohtësinë tuaj.

Reklamuesi ju paguan sa herë që dikush klikon në reklamën në faqen tuaj të internetit.

Blogjet gjithashtu mund të përfitojnë nga marrëveshjet e sponsorizimit me kompani dhe marka për t’i promovuar ato në postimet e tyre.

Blogimi është gjithashtu një tjetër biznes i shkallës së lehtë pasi të kuptoni se si funksionon. Ju mund të filloni një blog për të bërë smoothie, gatim, udhëtime ose ndonjë gjë që ju pëlqen.

Shit kurse online

Nëse keni njohuri të specializuara për një temë, atëherë ka miliona njerëz atje të gatshëm të paguajnë para për të përdorur ekspertizën tuaj.

Nëse e dini se si të ndërtoni dhe rivendosni makina klasike, ose faqet e internetit të tregut në internet, mund të krijoni një kurs duke u dhënë njerëzve të tjerë një udhëzues hap pas hapi për të përsëritur rezultatet tuaja vetë.

Le të themi se kuptoni se si funksionon kërkesa e shtypit. Ju mund të ndërtoni një kurs që tregon njerëzit shpresojnë të hartojnë burime, të regjistroheni në një llogari teespring dhe më pas të krijoni një faqe shitje duke përdorur Facebook Ads për të kapur perspektivat në faqen tuaj të shitjes.

“Freelance” Shkrimtar i pavarur

Zhdo ditë, miliona freelancer janë të lidhur me njerëz që kërkojnë aftësi. Ka dhjetëra site me freelancer, të tilla si Fiverr ku mund të shesni talentin tuaj në internet. Nëse keni ekspertizë në dizajn, ose ju pëlqen të shkruani, atëherë këto platforma ju ofrojnë një treg për të shitur aftësitë tuaja.

Kur bëni marketing në këto vende, është më mirë të krijoni një profil të jashtëzakonshëm që përfshin një video të shkurtër në lidhje me shërbimet që ju ofroni – kjo i ndihmon blerësit të gjejnë faqen tuaj dhe t’ju punësojnë. Sidoqoftë, miliona profesionistë të pavarur përdorin këto faqe, dhe ju mund ta gjeni konkursin pak të ashpër kur filloni.

Sidoqoftë, e gjitha ajo që duhet janë disa punë të mira dhe disa reagime pozitive nga klientët tuaj – dhe do të filloni të fitoni më shumë reputacion në këtë faqe dhe të merrni më shumë oferta pune si rezultat i përpjekjeve tuaja në ndërtimin e profilit tuaj dhe biznesit tuaj.

Mos mendo se mund të fitosh para online vetëm si një shkrimtar i pavarur nëse tashmë jeni i aftë në shkrim, prodhim mediatik ose aftësi të tjera.

Ka shumë hyrje të të dhënave dhe punë virtuale për asistentë atje, dhe ju mund të jeni në gjendje të bëni më shumë $ 20 / orë nëse e gjeni klientin e duhur.

Lexoni; Si të bëheni një “Freelancer”shkrimtar i pavarur

Përfitimet e “Freelance”

Freelancing online ka disa prfitime të mira që vijnë me heqjen dorë nga puna në një zyrë apo dyqan.

E para është çlirimi nga ngarkesa e lirisë personale. Ju nuk duhet të shqetësoheni për flokët tuaj, ose të keni një këmishë të freskët, pasi askush përveç laptopit nuk do t’ju shohë kur të punoni.

Është e vështirë të vendosësh një çmim për lirinë personale, por paratë që kurseni duke mos u bërë komerciale janë shumë më të lehta për tu llogaritur.

Kur keni një punë ‘normale’, duhet të bëni shumë gjëra që thjesht nuk paguhen nga kompania me të cilën po punoni.

Ndaluni një sekondë dhe mendoni për të gjitha gjërat që duhet të bëni çdo ditë kur jeni duke punuar jashtë shtëpisë tuaj.

Në qoftë se nuk jetoni menjëherë pranë punës suaj, do të duhet të paguani për transport, duke ngrënë ndërsa jeni larg shtëpisë suaj, dhe pothuajse në mënyrë të pashmangshme do të humbni kohën e vlefshme ndërsa jeni duke udhëtuar.

Kur punoni nga shtëpia, mund të gatuani vetë, nuk ka lëvizje dhe nuk humbni asnjë kohë në tranzit.

Ju mund të bëni më shumë punë nëse dëshironi, ose thjesht keni pak kohë shtesë në shtëpi për t’u çlodhur çdo ditë. Ka avantazhe të qarta për të punuar në internet, edhe nëse fillon dal ngadalë.

Kodim / Programim

Kërkesa për programues me përvojë po rritet, dhe nëse keni disa aftësi kodimi, me siguri mund të gjeni shumë punë në internet.

Të njëjtat platforma të pavarur që ndihmojnë shkrimtarët të gjejnë punë do të kenë gjithashtu shumë lista për programuesit kompjuterikë, dhe me siguri mund të gjeni aq punë sa ju pëlqen.

Dizajn Grafik

Nëse jeni më artistik dhe keni përvojë me programe të tilla si Photoshop ose Illustrator, mund të dëshironi të shihni nëse punoni në internet i përshtatet nevojave tuaja profesionale.

Pothuajse për çdo faqe në internet do t’ju duhet grafika ose ndonjë formë e punës vizuale, kështu që kërkimi i mundësive në internet për të aplikuar talentin tuaj krijues ka të ngjarë të jetë një mundësi e vlefshme për të siguruar jetesën.

Të ngjajshme;